Llista baremada ordenada definitiva

BAREM_DEFINITIU_ORDENAT-_BATX

Fes clic per ampliar el document

NÚMERO DE DESEMPAT

Publiquem el número de desempat:

9850

TRÀMITS I DOCUMENTACIÓ (Preinscripció Batxillerat 2020)

Us informem que la preinscripció per al Batxillerat es farà del 27 de maig al 3 de juny.
El nostre institut ofereix 32 places de 1r de Batxillerat Artístic, 4 places de 2n de Batxillerat Artístic, 9 places de 1r de Batxillerat (altres modalitats que no siguin l’Artístic) i 3 places de 2n de Batxillerat (altres modalitat que no siguin l’Artístic).

També podeu consultar la nostra oferta inicial de batxillerat a l’enllaç al Mapa escolar de la Preinscripció curs 2020-21.
Mapa escolar de la preinscripció

Per consultar tota la informació sobre tràmits i documentació i els enllaços d’accés podeu dirigir-vos a la web del Departament d’Educació. Es podrà fer la preinscripció per dues vies: mitjançant formulari electrònic (preinscripció telemàtica o en línia) i en suport informàtic. Per a aquells o aquelles que no puguin evitar fer el tràmit presencial, el centre donarà també cita prèvia (de forma excepcional). Teniu les instruccions a la web del Departament d’Educació.

Per a qualsevol consulta, petició d’informació o suport en la gestió no dubteu a contactar amb nosaltres, ja sigui per demanar cita prèvia o per ajudar-vos en el vostre tràmit (telemàtic o en suport informàtic):

per mail (24h): a8019411@xtec.cat
per telèfon (en dia laborable, de 9.00 a 13.30h.): 93 3358314
per whatsapp (24h): 627481412 (deixeu-nos nom i telèfon de contacte i us trucarem nosaltres, indiqueu si us plau que la consulta és per a preinscripció Batxillerat)

Cliqueu aquí per conèixer tota la informació de la preinscripció al nostre institut: calendari, documentació i criteris de prioritat, vies per formalitzar la preinscripció, etc. 

TRÀMITS DE PREINSCRIPCIÓ A L’INSTITUT BELLVITGE.

ENLLAÇ CAP ALS FORMULARIS DE SOL·LICITUD.

El nostre institut posarà a l’abast de les famílies tota l’ajuda necessària, per mail, per whatsapp i per telèfon. Us atendrem amb molt de gust, perquè, si som el centre escollit per vosaltres en primera opció, tot vagi bé des del minut zero, el del tràmit de la preinscripció.

També us conviden a conèixer les modalitats de batxillerat del nostre centre en les Portes Obertes virtual que trobareu a continuació.

PORTES OBERTES VIRTUALS BATXILLERAT 2020

Benvinguts i benvingudes a les nostres Portes Obertes virtuals per a l’ensenyament postobligatori.

En aquests tres enllaços podreu fer un recorregut pel nostre Projecte Educatiu de Centre per al Batxillerat.

Som l’únic centre públic de l’Hospitalet que oferta el Batxillerat Artístic, una modalitat amb més de vint anys d’experiència al nostre institut i que ens singularitza.
Us animem a endinsar-vos en el món especial del nostre Batxillerat Artístic, a través d’aquest audiovisual on podeu veure els i les nostres alumnes en acció.

Per tal de conèixer millor el nostre Batxillerat Artístic us recomanem a més a més visitar la pestanya de la nostra web:  http://www.ibellvitge.net/web/artistic/, així com aquest seguit de notícies recents que hi fan referència.

Més de 20 anys de Batxillerat Artístic a l’institut Bellvitge

Batxillerat artístic col·labora amb AULA L’H- TV L’H a l’espai “DONES DE CIÈNCIA”

Posem imatge a la portada d’un llibre sobre les bones pràctiques educatives a L’H

El logo d’una alumna del nostre Batxillerat Artístic, imatge del projecte L’H Ciutats amigables amb la gent gran de l’OMS

Art i ciència:

BATXILLERAT ARTÍSTIC POSA IMATGE A L’IDIBELL : 36 cartells il·lustren l’esperit del centre de recerca

Batxillerat Artístic exposa la seva col·lecció de cartells inspirats en l’DIBELL al centre de recerca

Marta Pessarrodona a l’institut Bellvitge, Virgínia Woolf i el codi de barres

Cinema en curs:

Projectes de centre Cinema en curs

Art i emprenedoria:

Batxillerat Artístic treballa l’emprenedora creativa amb ARTICO

Art i literatura

Batxillerat Artístic exposa a La Fundació Brossa

Esperem que us agradi. Som a la vostra disposició per comentar tot allò que necessiteu: tel. 93 335 83 14, a8019411@xtec.cat.