Qui som
Diana Herrero Coronel
Secretària i professora de matemàtiques 2n de Batxillerat.

 

Cap d¡estudisDaniel López Gil
Cap d’estudis i professor de tecnologia. Professor de matemàtiques de 3r d’ESO.

 

Cap de departamentJaume Climent Soler
Cap de Departament. Professor de matemàtiques 2n d’ESO.

 

Livia García Sánchez
Professora de matemàtiques 3r d’ESO i 1r Btx CCSS.

 

tIvan Alcázar Serrat
Professor de matemàtiques 1r d’ESO

 

Activitats que realitzem

Els tres últims anys hem organitzat el concurs de fotografia matemàtica. Podeu veure els treballs presentats i les fotografies guanyadores als enllaços següents:

Si visiteu aquesta pàgina podeu trobar llibres de lectura que recomanem als nostres alumnes per als diferents nivells. Alhora que la nostra petita aportació per al foment de la lectura volem mostrar-los, com a través de les Matemàtiques podem passar una bona estona amb la lectura de qualsevol d’aquests llibres.

Tots els anys els alumnes del centre es presenten a les proves cangur. La prova Cangur és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. A la web podeu veure imatges dels nostres alumnes participant en les proves

Enllaços relacionats amb el departament

Si accediu al bloc del departament podeu trobar enllaços i activitats interessants relacionades amb les matemàtiques.
Podeu entrar als cursos del moodle com a visitant, però si us valideu (amb el nom d’usuari i contrasenya de iBellvitge) podreu realitzar totes les activitats dels cursos en els quals esteu inscrits.

Programacions i criteris de superació.

En aquest enllaç podeu consultar les programacions dels cursos i els criteris de superació a les programacions web que es troben a la pàgina d’informació del centre

Notícies relacionades amb el departament