Qui som
Cap d¡estudisDaniel López Gil
Cap d’estudis i professor de tecnologia. Professor de matemàtiques de 3r d’ESO.

 

TutoraMaría Martínez
Professora de 2n d’ESO i 1r de Batxillerat

 

Cap de departamentLivia García Sánchez
Cap de Departament. Professora de 1r d’ESO Matemàtiques i l’optativa Smartic.

 

tIvan Córdoba Oliver
Professor de 4t d’ESO i 2n Batx.

 

Professorat MatemàtiquesEva Ma. Aventín
Professora 4t ESO i Grup Cooperatiu.

 

Activitats que realitzem

Els tres últims anys hem organitzat el concurs de fotografia matemàtica. Podeu veure els treballs presentats i les fotografies guanyadores als enllaços següents:

Si visiteu aquesta pàgina podeu trobar llibres de lectura que recomanem als nostres alumnes per als diferents nivells. Alhora que la nostra petita aportació per al foment de la lectura volem mostrar-los, com a través de les Matemàtiques podem passar una bona estona amb la lectura de qualsevol d’aquests llibres.

Tots els anys els alumnes del centre es presenten a les proves cangur. La prova Cangur és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. A la web podeu veure imatges dels nostres alumnes participant en les proves

Enllaços relacionats amb el departament

Si accediu al bloc del departament podeu trobar enllaços i activitats interessants relacionades amb les matemàtiques.
Podeu entrar als cursos del moodle com a visitant, però si us valideu (amb el nom d’usuari i contrasenya de iBellvitge) podreu realitzar totes les activitats dels cursos en els quals esteu inscrits.

Programacions i criteris de superació.

En aquest enllaç podeu consultar les programacions dels cursos i els criteris de superació a les programacions web que es troben a la pàgina d’informació del centre

Notícies relacionades amb el departament