Professores del Departament

Natàlia Pomareda: Cap de Departament, tutora de 4t d’ESO, coordinadora del Pla de l’Esport i professora d’EF de 1r d’ESO, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat. http://blocs.xtec.cat/edfisicainsbellvitge/

Lorena Marmaneu: Coordinadora de la comissió de festes, Professora d’EF de 2n i 3r d’ESO.

 

Objectiu general del Departament d’EF

L’interès principal del Departament d’EF és compartir amb els nostres alumnes l’hàbit saludable de fer activitat física i esport en el nostre temps de lleure.

Per fer-ho, des de les classes d’EF de tota l’etapa d’ESO i 1r de Batxillerat treballem un ampli ventall d’activitats físiques i esports diferents esperant que cada noi i noia descobreixi aquella manera de practicar activitat física que més li agradi.

Programes en els que participem des de les classes d’EF:

Programa Fit Games
Els alumnes de 4t d’ESO participen en el programa Fit Games de l’Hospitalet.Una nova manera de posar-se en forma, passar-s’ho bé i fer salut superant diferents reptes que s’aniran trobant al llarg del curs.

https://www.facebook.com/fitgameslh/about/

Programa Esportmania

Els alumnes de 2n d’ESO participen en el programa Esportmania.

Amb la intenció de facilitar informació i promoure la reflexió per part del propi jovent, integrant l’esport com a alternativa al consum de substàncies i a l’oci convencional.

https://www.youtube.com/watch?v=QKHF4hVYWlQ
“L’esport com a eina de prevenció i com a alternativa a l’oci “

Programa INTRO

Fem Xarxa Educativa de Ciutat, vinculant les sortides d’EF a les propostes de la Guia INTRO que promou l’Ajuntament de l’Hospitalet.
Curs 2016-17:

 • 1r ESO: Beisbol i Sofball (camp de l’Hércules)
 • 2n ESO: Ruby (Camp Municipal de Rugby).
 • 3r ESO: Tenis taula
 • 4t ESO: Cursa d’Orientació.
 • 1r Batx: Radikal Bike i aquaeròbi (Poliesportiu Sergio Manzano)

 

I dins el Marc del Pla de l’Esport Escolar treballem conjuntament amb l’AMPA de l’Institut motivant als nostres alumnes  a participar en:

 • Consell Esportiu de l’H
  Promovem la participació en les diferents activitats organitzades des del Consell Esportiu de l’H com la Cross Escolar, les trobades esportives, diada Escolar…
 • Activitats esportives Extraescolars:
  Organtizem activitats esportives fora de l’horari escolar per tal de promoure la pràctica d’activitat física des de diferents modalitats.

Curs 2016-17:

Voleibol Dilluns de 17:30 a 18:30 15€ el curs
Tennis taula Dijous de 18:15 a 19:15 15€ el curs
Zumba Divendres de 17:30 a 18:30h 11€/mes
Piscina Dimecres de 16:15 a 17:00h 66,15€ el curs