6 d’abril #gentactiva #DMAF2021 #cadapascompta
L’Organització Mundial de la Salut (OMS) promou el 6 d’abril com el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), amb el qual pretén que la població prengui consciència de la importància de moure’s i de fer activitat física com a instrument saludable. Es defineixen “tots els moviments que formen part de la vida diària, incloent-hi el treball, la recreació, l’exercici i les activitats esportives”.
L’alumnat de l’Institut Bellvitge s’ha afegit a aquesta celebració per promocionar la pràctica d’activitat física, assumint,   sota el lema “Cada Pas Compta!”,  el Repte que des del Departament d’Educació Física s’ha fet arribar als nois i noies: “La volta més original al pati”. A veure qui fa  el desplaçament més original possible!!!
 
Per veure totes les creacions que ha fet el nostre alumnat us convidem a entrar a l’enllaç del Padlet i fer unm’agrada” en el que més us agradi. El vídeo més votat representarà el nostre institut en el Concurs DMAF 2021. L’últim dia per votar les vostres filles, fills, amigues, amics, cosines, cosins, i coneguts diversos és el 29 d’abril.
Aquí us deixem l’enllaç amb el recull de tots els vídeos .

ANIMEU-VOS A DIR-HI LA VOSTRA!!! Gràcies per la vostra participació!!!