logocorreuibellvitgeTots els alumnes, PAS i professors del centre tenen un correu amb domini ibellvitge.net. És una bona eina de comunicació. Per accedir-hi heu d’anar a http://mail.ibellvitge.net

 

logo_google_calendarCom sabeu al tenir un compte de correu de iBellvitge.net teniu també accés als documents i calendaris del centre i els podeu integrar amb el calendari de Google associat al vostre compte.

Feu clic a la icona de l’esquera per realitzar-ho

 

logodocsibellvitgeSi aneu a http://docs.ibellvitge.net podeu arxivar documents i compartir-los amb altres usuaris. També tindreu la oportunitat de trobar documents públics del centre que us pode ser d’utilitat.

 

logomoodleEl moodle del centre es troba a http://agora.xtec.cat/iesbellvitge/moodle/ . Moodle és una plataforma d’aprenentatge que permet realitzar cursos de forma remota.

 

logoyoutubeL’institut té un canal a Youtube amb molts vídeos relacionats amb el centre: Notícies, activitats, curts realitzats pels alumnes. No més cal que feu clic http://www.youtube.com/user/iesbellvitge a per accedir-hi al canal.

 

logovimeoMolts dels últims vídeos, especialment els de cinema en curs es troben a la web vimeo. Els podeu veure si feu clic sobre aquestes adreces:
http://vimeo.com/user2817573 , http://vimeo.com/user3057803, http://vimeo.com/user3051505