Des del nostre institut som molt conscients de la importància que té per als nostres alumnes el fet de practicar un esport.

És per això que estem participant, des de fa ja unes setmanes, en el programa que desenvolupa el Consell Esportiu de l’Hospitalet amb el qual s’organitzen unes jornades esportives de futbol sala, bàsquet, volei, korfbal i handbol.

Després de participar al mes de gener de la competició de futbol amb molt bons resultats, era el torn del bàsquet i tocava formar equips de bàsquet 3×3. Els Departaments d’Educació Física i d’Orientació Educativa units vam animar els alumnes per a que formessin equips i es preparessin per a gaudir d’una jornada de bàsquet al Pavelló del Centre.

El 22 de febrer era el dia reservat per al gran event de bàsquet que va reunir nombrosos equips dels instituts de l’Hospitalet i  els cinc equips que representaven al nostre institut preparaven les samarretes blaves per a lluir i presumir de bàsquet i del nom IES Bellvitge.

Molt de nivell ens vam trobar al Pavelló del Centre on els nostres van iniciar els seus partits una mica intimidats per les habilitats i tècnica individual que van mostrar els seus rivals però després vam tindre equips que van competir bé i un d’ells arribà, fins i tot, a les semifinals.

Des dels Departaments d’Educació Física i Orientació Educativa volem mostrar la nostra satisfacció per la participació dels nostres alumnes en les jornades de futbol, bàsquet i volei perquè comprovem que aquestes iniciatives els aporten molts aspectes positius en la seva formació.

Ja són molts els alumnes que després de participar en aquesta jornada ens han mostrat el seu interés per formar un equip de bàsquet al nostre institut així que aquest esdeveniment podria convertir-se en un primer pas per a poder formar una extraescolar que arribi a competir amb altres centres educatius.

I això no para! durant els pròxims mesos participarem en les jornades de korfbal i handbol.