Aquest divendres l’alumnat del 1r de Batxillerat Artístic ha participat al taller d’emprenedoria creativa impartit per l’Esther Camacho, assessora d’emprenedoria en el sector artístic i cultural i fundadora d’Artticco

A Artticco treballen les competències per a la innovació en un món com l’actual, canviant i marcat per la immediatesa, i les condicions per generar un bon treball en equip, que permeti la consecució dels objectius i la visió que perseguim a l’hora d’emprendre.

La confiança en el projecte compartit; la cohesió en els equips de treball;  la comunicació assertiva, empàtica i honesta; la retenció del talent; l’adaptació al canvi; la creativitat; la solució àgil de problemes; les habilitats interpersonals; les metodologies i sinèrgies col·laboratives són i seran bàsiques en la nova societat emprenedora del segle XXI. Cal treballar-les i també es poden aprendre; Artticco les treballa i, per això, hem volgut que tingués una trobada amb l’alumnat del nostre Batxillerat Artístic. 

 El taller, que ha tingut una durada de 5 hores, i que té una gran acceptació entre el nostre alumnat, ha servit per reflexionar sobre la seva experiència dins del sistema educatiu i per verbalitzar davant dels companys i companyes quins són els objectius formatius i laborals que es plantegen un cop acabin el Batxillerat Artístic. 

L’Esther també els ha mostrat quins són els mitjans dels quals disposen per emprendre dins del sector artístic i els ha aconsellat sobre estratègies de comunicació i identitat digital.