Els alumnes de Ciències Socials de 1r d’ESO, dins del marc dels continguts curriculars de l’Educació Secundària Obligatòria, estem fent un viatge a través de diferents etapes de la història a través d’un projecte globalitzat dissenyat pel professorat del centre.

Les matèries de Català, Castellà, Anglès i Ciències socials treballen conjuntament en aquesta proposta educativa, per tal d’aprofundir amb l’alumnat de 1r d’ESO en els esdeveniments que van succeir a la Prehistòria, a l’Antic Egipte, a l’Antiga Grècia i a l’Antiga Roma.

Les quatre etapes estan dinamitzades a partir d’una proposta digital interactiva, que posa en marxa la nostra peculiar màquina del temps, amb la qual els alumnes retrocedeixen en el temps i avancen per les diferents etapes tot resolent enigmes, superant reptes i treballant els continguts teòrics propis de la matèria. A partir de diferents activitats educatives, es plasmen els coneixements treballats i es fomenta un aprenentatge significatiu.VIATGEM en el TEMPS

Actualment hem finalitzat la Prehistòria i ens estem endinsant en l’antic Egipte.

VIATGEM en el TEMPS

Viatgem en ele temps

Les bafarades realitzades pels i les alumnes fan referència als fets i creacions més significatius de cada període dels nostres avantpassats.  La línia del temps que decora el nostre passadís ens ajuda també a situar-los en el seu lloc.

L’alumnat és també el dissenyador de la baralla de cartes associat al nostre recorregut en el temps, amb el qual tancarem el projecte i hi jugarem plegats al Timeline,  que consisteix a ordenar cronològicament els diferents esdeveniments històrics. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

AMB “VIATGEM EN EL TEMPS”, CADA COSA, AL SEU LLOC