LLISTAT DE BAREM 

LLISTA DE BAREM ORDENAT DEFINITIU

Publiquem la llista de barem definitiu ordenat de l’ESO després del sorteig de desempat.

INFORME_BAREM_DEFINITIU_BAREM

Fes clic per ampliar el document

NÚMERO DE DESEMPAT

Publiquem el número de desempat:

33386

Número per determinar l’ordre de les sol·licituds en cas d’empat a l’educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria.
Podeu consultar-lo també a
Calendari a partir d’ara:
Sorteig del número de desempat: 9 de juny de 2020, a les 11 h
Llista ordenada definitiva: 11 de juny de 2020.
Oferta final de places escolars: 6 de juliol de 2020.
Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 de juliol de 2020.
Matrícula dels alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 13 al 17 de juliol de 2020.

Us informem que el nostre institut oferta 57 places a 1r d’ESO, 12 places a 2n d’ESO, 1 plaça a 3r d’ESO i 0 places a 4t d’ESO. Les nostres escoles adscrites són Escola Bernat Metge, Escola Bellvitge, Escola La Marina i Escola Ramon Muntaner. Podeu consultar l’oferta de places en el següent enllaç: http://mapaescolar.gencat.cat/

A la nostra pàgina web podeu conèixer el nostre projecte educatiu.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. INFORMACIÓ IMPORTANT

La preinscripció escolar per a l’ESO serà entre el 13 i el 22 de maig.

En el context social actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la COVID19, per tal de reduir la presència de les famílies en el centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic i el tràmit es podrà fer tot on line. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper i queda substituïda per la preinscripció telemàtica, entre el 13 i el 22 de maig.EL CENTRE US CONFIRMARÀ PER CORREU ELECTRÒNIC QUE HA REBUT LA SOL·LICITUD
nlla
Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic disposaran d’uns dies, a partir del 19 de maig, per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial.  

 I recordeu que la sol·licitud i la documentació s’ha de presentar només al centre escollit en primera opció (només una sol·licitud per alumne en què constin els diversos centres per ordre de preferència).

Teniu informació també en aquest ENLLAÇ del Departament d’Educació

Cliqueu aquí  per conèixer la documentació identificativa necessària, els criteris de prioritat que es poden al·legar i la documentació que els acredita.  És la mateixa per a la preinscripció telemàtica (cal adjuntar la documentació fotografiada o escanejada) i presencial (cal portar els documents al centre).

  • COM FER EL TRÀMIT TELEMÀTIC AL NOSTRE INSTITUT?

PREINSCRIPCIO ESO 2020 (TRÀMIT TELEMÀTIC)

Fes clic per ampliar el document

ACCÉS directe a la sol·licitud de preinscripció per internet

  • COM ES PODRÀ FER LA PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL AL NOSTRE INSTITUT?

_PREINSCRIPCIÓ ESO 2020 (TRÀMIT PRESENCIAl)

Fes clic per ampliar el document

ACCÉS directe al full de sol·licitud en paper. Cliqueu per baixar-lo i fotocopiar-lo.

Demaneu-nos DIRECTAMENT CITA PRÈVIA per telèfon (93 3358314, de 9.00 a 13.30 en dia laborable), per whatsapp, 24h (627481412) i per mail, 24h (a8019411@xtec.cat).

També podeu fer-ho a través de l’aplicació Cita prèvia del Departament d’Educació.

En el cas de fer la preinscripció presencial és recomanable portar el full de sol·licitud en paper emplenat des de casa. Si això no us fos possible, us el donarem el dia que vingueu a l’institut per emplenar-lo allà. Us recordem llavors que millor si porteu bolígraf propi per fer-ho.
PER A QUALSEVOL DUBTE O PETICIÓ D’INFORMACIO, CONTACTEU-NOS!

Si som l’institut Bellvitge el centre que heu triat, ens alegrem de rebre-us a la nostra comunitat educativa. Des d’aquest minut zero, el dels tràmits de la preinscripció, començarem a treballar plegats i plegades perquè tot vagi bé. 

El nostre institut posarà a l’abast de les famílies tota l’ajuda necessària, per mail, per whatsapp i per telèfon, tant en el tràmit telemàtic com en el presencial. Us atendrem amb molt de gust. Aquí teniu com contactar-nos:

PREINSCRIPCIO ESO 2020 (CONTACTES) (abans confirmació empresa telefonia)

Fes clic per ampliar el document

ACTIUS el servei de desviament de trucades des del nostre telèfon fixe (93 335 8314) i el servei de Whatsapp (627481412, indiqueu al missatge el vostre nom i telèfon de contacte i nosaltres us trucarem)

PUBLICACIÓ DE LES LLISTES BAREMADES I DEL PERIODE DE RECLAMACIONS  

  • La publicació de les dates de les llistes baremades,   del període de reclamacions i de les adjudicacions de plaça  es podrà comprovar a través de la nostra web. 

EN CAS DE SOL·LICITUDS FORA DE TERMINI

  • Es poden acceptar sol·licituds presentades fora de termini, abans de la finalització del període de reclamacions. En aquest cas, no es podrà utilitzar la sol·licitud de suport informàtic, però es pot acceptar el formulari de sol·licitud en pdf emplenat i enviat a la bústia oficial del centre a8019411@xtec.cat, junt amb la documentació necessària, escanejada o fotografiada. La sol·licitud es donarà d’alta, fent constar que s’ha presentat fora de termini.

PERÍODE DE MATRÍCULA

  • Del 13 al 17 de juliol de 2020. Els i les adjudicades hauran d’omplir  la confirmació de matrícula que trobaran penjada a la nostra web i retornar-la omplerta, escanejada o fotografiada per mail a l’adreça: a8019411@xtec.cat.

És obligatori que es faciliti al centre els correus electrònics del pare i la mare o tutor/a de l’alumne/a en el full de confirmació de plaça, doncs serà el mitjà oficial de comunicació entre famílies i centre.

L’Institut facilitarà un correu e-mail per a cadascun/a dels/de les alumnes del centre.