Els i les alumnes del Batxillerat artístic s’han engrescat a treballar el concepte de cartell i el d’ il·lustració, posant imatge al nostre company de tàndem, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), que acaba de celebrar els seus 15 anys d’història al municipi i al barri.

El disseny i confecció dels cartells, a base de tècniques diverses (llapis de colors, aquarel·la, collage i ordinador),  ha estat una experiència molt creativa que, alhora, ha permès als noies i noies del nostre Batxillerat artístic conèixer millor la tasca del centre de recerca amb el qual fem tàndem i posar-la en valor a través de l’art.  De fet, el binomi entre art i ciència és una de les darreres experiències creatives que hem explorat arran del nostre tàndem educatiu.

L’IDIBELL és mirada (científica), provetes, microscopis, matrassos, cèl·lules, DNA, idees, descobriment, treball, bàtec i esperança, tal com ha quedat recollit en les creacions dels i les nostres artistes.Moltes felicitats a l’alumnat del Batxillerat artístic i la seva professora, Ana Recio, pel seu treball i implicació!

Podeu veure els 36 cartells clicant aquí

L’IDIBELL I L’INSTITUT BELLVITGE, PEDALANT JUNTS PER LA CIÈNCIA, L’ÈXIT ESCOLAR I LA COEDUCACIÓ