El alumnes d’informàtica de 4rt ESO han participat a la 26a edició de la Setmana de la Ciència que s’ha celebrat del 12 al 21 de novembre, arreu de Catalunya. Els nostres alumnes van participar a l’activitat “La ciència en primera persona”, que es va celebrar el día 17 de novembre amb la finalitat de fomentar de les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat, amb la voluntat d’apropar els i les científiques als instituts.

L’activitat en qüestió consistia en la realització de propostes per superar un repte plantejat per científics/ques que es dediquen a la investigació, en el nostre cas en el camp de les xarxes socials. Els nostres alumnes van dissenyar aplicacions que ajudessin altres adolescent a comprendre els riscos i les amenaces de les xarxes socials i que servissin de guia en l’ús responsable i segur d’aquestes xarxes.

El mateix 17 de novembre vam participar en una connexió en línia amb el grup de científics i científiques que els havia proposat el repte i el nostre alumnat va poder fer-los preguntes relacionades amb la seva recerca i fins i tot amb aspectes més personals.