L’alumnat de 1r d’ESO ha gaudit durant tres dies del Camp d’aprenentatge de la Garrotxa.  

El primer dia van visitar Castellfollit de la Roca, un poble construït a sobre d’una cinglera volcànica; l’Espai Cràter, un museu interactiu sobre vulcanisme; i uns quants valents i valentes van pujar al volcà Montsacopa, on van gaudir d’unes vistes precioses d’Olot i van passejar per dins del seu cràter!

L’endemà, van endinsar-se al volcà Croscat per analitzar les seves característiques. Després, van dinar al mític restaurant garrotxí Can Xel i van passejar per la Fageda d’en Jordà, on van poder absorbir l’energia positiva de la natura.

El darrer dia, van passar el matí al paratge natural dels aiguamolls de la Moixina! Amb la companyia dels cants de les merles, els picots i els pit-rojos van trobar la calma i la inspiració necessàries per digerir tot el que havien après durant aquests tres dies tan explosius!

A partir dels coneixements previs que es van treballar abans de l’estada i de les visites fetes durant aquests tres dies, l’alumnat ja pot argumentar si viure entre volcans és un risc o una oportunitat. El que tots i totes tenim clar és que aquestes oportunitats són úniques per enfortir la convivència i el benestar emocional que ens regala la natura.

Més fotos a: @institut_bellvitge

Activitat finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de recuperació, transformació i resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU.