El passat 8 de març de 2023 es va inaugurar l’exposició “Som paisatge” al Centre Cultural Bellvitge-Gornal. Aquesta exposició és el resultat de la triple interacció, per una banda, de l’artista Andrea Leria (Barcelona, 1980), per una altra banda de l’Associació Cultural ASSAIG7 (https://assaig7.com), i finalment de l’alumnat del Batxillerat Artístic dels centres de Bellvitge col·legi Pare Enric d’Ossó i del nostre propi centre: l’Institut Bellvitge.
Aquesta sinèrgia entre actors artístics partia de la necessitat de reflexionar sobre el valor actual de l’entorn i del territori. Durant moltes setmanes es va dur a terme un primer treball de descoberta d’aquest entorn, a partir de les possibilitats creatives que ens oferia el fet de treballar amb aquesta artista. La descoberta d’aquest paisatge i, per sobre de tot, de com l’acció humana el menysté contínuament, va portar a generar una acció artística com a mitjà de denúncia. En aquest sentit, el nostre alumnat va disposar de diferents formats (fotografia, pintura, cartró, collage…) per poder construir així una narració reivindicativa a partir d’un llenguatge artístic.
El resultat de totes aquestes interaccions es va poder veure en aquesta exposició tan valuosa per reivindicativa, per artística i per col·lectiva. bauchtasche eastpak penn state jersey sit top kayak latex hood claudie pierlot outlet brock bowers jersey alpinestars caschi custom youth hockey jerseys jordan max aura 4 stetson casquettes fsu football jersey nike air jordan 1 elevate low custom nfl football jerseys best human hair wigs for black females College Rugby Jersey