EL NOSTRE ALUMNAT D’ARTS ESCÈNIQUES EXPERIMENTARÀ LA CREACIÓ ESCENOGRÀFICA de la mà de Joan B. Domènech i el nostre Batxillerat Artístic

Ja està! arriba el moment de començar a pensar en l’escenografia!

I és que ja hi ha un fil conductor en la creació artística de 4t d’ESO de l’alumnat d’Arts escèniques que permet passar a l’acció de l’espai escenogràfic.

És moment, per tant, de presentar a Joan B. Domènech, artista col·laborador convidat per l’EMMCA. Ell és qui durà a terme la part pràctica escenogràfica, junt a l’equip docent del nostre Batxillerat Artístic, amb l’alumnat de 1r de batxillerat. Quin privilegi treballar amb el Joan, artista multidisciplinari, músic, ebenista i artista plàstic. Si voleu saber-ne més, consulteu la seva pàgina web: https://www.jbdomenech.com/ Aquí ens hem quedat bocabadades en conèixer les seves peces!

Així que ja tenim la Berta Vidal al capdavant de la creació artística amb 4t d’ESO i el Joan Domènech, al capdavant del disseny de l’escenografia amb 1r de Batxillerat Artístic. Tot comença a agafar dimensió  i estem ben segures que, d’aquesta coooperació, sols en pot sortir una gran peça teatral i artística!

Esperem que el nostre alumnat pugui gaudir d’una experiència que deixi petjada en el seu record quan pensin, anys a venir, en el seu pas pel nostre institut.

Des d’aquí, sols ens queda dir: gràcies EMMCA per l’oportunitat que ens ofereixes.