Els alumnes de 1r d’ESO hem fet la nostra primera sortida des de fa més de catorze mesos! Ens hem estrenat amb el volcà Croscat i la fageda d’en Jordà. Ens han acompanyat les nostres tutores i el professor d’optativa. 

Hem arribat al pàrquing de Santa Margarida, on hem aprofitat per esmorzar. Allà hem conegut els docents especialistes, que ens esperaven per explicar-nos moltes coses interessants sobre aquesta zona tan especial de la Garrotxa.

A continuació, hem seguit un itinerari fins al volcà Croscat, on els especialistes ens han fet una interpretació d’un volcà i les seves grederes. Llavors, hem seguit l’itinerari fent la volta a tot el volcà fins a arribar al cràter, on hem fet un estudi i aprofundiment del cràter, la seva formació i els ecosistemes actuals.

 

Posteriorment hem parat per dinar i hem tingut temps lliure per gaudir de la natura, del bon temps i de la bona companyia. 

Seguidament, hem seguit un itinerari i realitzat la descoberta de la Fageda d’en Jordà, on ens han explicat la seva formació i les característiques del seu ecosistema. Ens ho hem passat genial!

Cliqueu aquí per consultar més fotografies de la sortida.