Els alumnes de 1r d’ESO hem finalitzat el projecte Viatgem en el temps!, el qual s’ha treballat de forma globalitzada des de les matèries de Ciències Socials, Llengua Catalana i Llengua Castellana.

Al llarg de dotze setmanes, hem realitzat un viatge per la Prehistòria i les primeres civilitzacions de la Història antiga, treballant les etapes de la Prehistòria, l’Antic Egipte, l’Antiga Grècia i l’Antiga Roma. 

 

A través d’una proposta digital i interactiva, hem anat superant diferents reptes amb els quals hem descobert els esdeveniments o fets més significatius de cadascuna de les etapes treballades, aprofundint en la seva evolució a partir dels diferents àmbits de coneixement lingüístic, històric i artístic.

 

Mitjançant diferents activitats i metodologies, com la creació de l’arbre genealògic de les llengües romàniques o la realització de bafarades artístiques per a l’eix cronològic amb lAprenentatge integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE), hem treballat de forma cooperativa tot allò que hem anat descobrint i elaborant durant aquest viatge.

Finalment, hem creat el nostre propi joc de cartes Timeline per tal de tenir present tot allò que hem treballat i après. Us animeu a jugar-hi?
Cliqueu aquí per consultar més fotografies del projecte.