El nostre mural fotogràfic EL VALOR DE BELLVITGE, realitzat per l’alumnat de 2n de Batxillerat Artístic, sota la guia de la Mili Esono i el David Aínsa, ha rebut el premi del públic del festival APLACE ES_CULTURA en la categoria d’ensenyament no universitari.
El festival d’art públic, organitzat per l’Escola d’Arquitectura de La Salle (Universitat Ramon Llull) i amb finançament de la Unió Europea, vol potenciar l’art urbà transformant l’espai de la ciutat en un espai creatiu i generador de vincles entre les persones i els espais on viuen. S`hi han exhibit deu instal·lacions i un programa d’activitats amb l’objectiu de transformar la Plaça de la Cultura en un espai de creació obert a la ciutadania.
El nostre mural pretén ser un homenatge en general a la gent de Bellvitge, i, de forma especial, a les seves àvies i avis, i posa cara així a la lluita pel barri que ens ha portat fins on som.
Cliqueu AQUÍ si voleu veure el reportatge que ens ha fet Televisió L’H

El mural serà a la Plaça de la Cultura fins després de Festes. Així que, si voleu fer una passejada i acostar-vos-hi, ja ho sabeu!
EL VALOR DE BELLVITGE ÉS LA SEVA GENT!