Ja és en marxa l’ experiència teatral de creació pròpia amb  alumnes de 4t d’ESO, amb l’Anna Serrano, creadora escènica del col·lectiu VVAA (Various Artists), que, aquest curs, farà codocència programada amb la nostra professora de teatre, la Cristina, dins de la nostra optativa d’Arts escèniques.

L’Anna Serrano,  graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF, s’ha format en direcció i dramaturgia a Eòlia i a l’ Obrador de la Sala Beckett. Coordinadora i assessora artística del laboratori de creació jove de la Sala Beckett i guanyadora del Premi BBVA 2017 (amb Wohnwagen, en codirecció amb la companyia Íntims), treballa amb el col·lectiu artístic VVAA , amb el qual ha desenvolupat una línea basada en la creació a partir de llenguatges escènics no convencionals i molt contemporanis.

Amb l’Anna i la nostra professora d’Arts escèniques, la Cristina, els i les  alumnes de 4t d’ESO ja han començat a gaudir de dinàmiques corporals per endinsar-se en la interpretació teatral i en tantes coses que l’acompanyen, com l’entesa de les emocions, el treball cooperatiu amb la resta de la companyia, etc.

Aquesta experiència teatral és un  projecte que hem ideat  seguint  la proposta de l’EMMCA, els nostres veïns de l’Escola Municipal de Música i Centre de les Arts, amb qui  podem felicitar-nos d’haver iniciat enguany aquest programa de col·laboració que ens ha posat en contacte amb l’Anna.

I sabeu què? Hem comprovat que aquí hi ha fusta d’actors i d’actrius!
Si voleu conèixer una mica més sobre el treball de l’Anna, cliqueu aquí:

Estrena de Pool, col.laboració AAVV-Íntims adaptant un text de Mark Ravenhill.

Bloc “En residència. Creadors als instituts de Barcelona” 

De ben segur que aquesta nova col·laboració amb l’EMMCA i l’Anna Serrano  enriquirà -ja ho està fent- i farà crèixer la nostra optativa d’Arts escèniques,  que, des de l’institut, vàrem posar en marxa el curs passat.