L’Institut Bellvitge compta amb un nou espai on el nostre alumnat trobarà tot allò que es relaciona amb el treball de recerca: exemples i propostes, pautes, consells, documents d’avaluació, premis,…, i sobretot una petita mostra dels treballs que han realitzat aquest curs els nostres alumnes de 2n de Batxillerat.

Hi podeu visualitzar treballs de diferents modalitats. Al seu treball Which factors increase càncer risk, la Fátima Akhtar fa un estudi comparatiu dels casos de Pakistan i Espanya. El seu és un treball cotutoritzat amb l’IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge), que cada any ens ofereix l’oportunitat d’apropar els nostres alumnes a la recerca real i des de la primera línia.

A més a més, hi podeu trobar les presentacions d’altres treballs que reflexen la varietat de temes que s’han treballat: Consum, moda i sostenibilitat: són compatibles?, de la Sara Urzainqui, La música reggae i els seus estilemes, del Bernat Garcès, i Bufeta neurògena a causa d’una espina bífida, de la Mariam Rodríguez.

Continuarem actualitzant aquest espai i hi podreu conèixer algun més dels nostres treballs! Esperem que us sigui útil i faciliti la tasca dels i de les nostres alumnes!