El rei de la disbauxa i la xerinola sorprèn inesperadament a l’alumnat i professorat de l’INS Bellvitge.

 Aquest mes de febrer, del curs 2020-2021, el rei Carnestoltes ha tornat a passar pel nostre institut i ha deixat les ordres carnavalesques a seguir durant la setmana del 8 al 12 de febrer:

»  Dimarts 9 de febrer: “Brilli-brilli” per enlluernar

»  Dimecres 10 de febrer: El color verd!

»  Dijous 11 de febrer: Les sabatilles d’estar per casa

»  Divendres 12 de febrer: Al teu gust!

 Tot i deixar-se Carnestoltes 2021veure d’una manera discreta, ja que la situació pandèmica i les normes derivades d’ella marquen l’actualitat, els i les alumnes han donat un toc d’alegria, coloraina i festivitat a aquest divendres 12 de febrer.

 Aquest curs ha faltat la ja tradicional i festiva rua, així com, balls, coreografies i xerinola en general que, tant agrada a l’alumnat i professorat. Malgrat això, tothom ha volgut fer ús de les seves millors gales! I gràcies a això, tots i totes hem pogut conèixer i descobrir personatges singulars vinguts d’altres mons.

 Alguns dels personatges que més ens han captivat són: els “Cayetanos” i l’infiltrat, dimonis que han fet tremolar, les modernes i exclusives Bratz, els Pokemons, robots d’allò més especials i espacials i un llarg etcètera que fa goig recordar. 

 Tots i totes recordarem aquest Carnestoltes tan atípic, però DESITGEM que el proper sigui totalment recordat i celebrat dins de la normalitat.

Podeu consultar les fotos en aquest enllaç