El passat dijous 4 d’abril, els nostres alumnes de l’Aula d’Acollida van visitar l’Escola Bernat Metge de l’Hospitalet de Llobregat per a explicar uns contes que han estat preparant les darreres setmanes dins del projecte #ContesDelMón.

Els alumnes nouvinguts de 1r d’ESO, Ayesha Akhtar, Jhonatan Sena, Rajinder Singh, Sindy Mena i Moises Tapia (Equip “Ments Prodigioses”) van explicar el conte de Caputxeta Vermella.

Els nouvinguts de 3r d’ESO, Fabian Flores, Bryan Mena, Fadwa Abdrrahim, Lina Youyou Huang i Fouad Doubaa (Equip “Falcons”) van explicar el conte del Pagès i el Diable.

I els nouvinguts de 4t d’ESO, Zubair Ahmed, Anjola Inaolaji, Aya Doubaa, Maria Viana i Fatima Akhtar (Equip “Fills de la Llum”) explicaren el clàssic de Blancaneus.

L’experiència ha estat molt enriquidora, divertida i emotiva per als nostres alumnes que han tingut l’oportunitat de potenciar la llengua catalana, perdre la por a parlar en públic, visitar els germans petits d’alguns dels nostres alumnes nouvinguts i saludar als nens i nenes d’una altra Aula d’Acollida.

Amb la col·laboració de la Yolanda Vicente (ELIC) i la Gemma, tutora de l’Aula d’Acollida del Bernat Metge i exalumna nouvinguda, van fer possible l’encontre d’aquests alumnes i d’aquesta manera adonar-se que hi ha molts companys que, com ells, es veuen beneficiats pel reforç lingüístic i d’integració de les aules d’Acollida.

Punxa aquí per veure totes les fotos i videos d’aquesta activitat.