El programa AULALH, de TVLH (20.00h), conduït per Núria Toril, ha tornat a emetre el passat 21 d’octubre la seva secció “Dones de ciència”. En aquest programa es donen a conèixer les biografies de dones que han tingut un paper important en l’àmbit científic.

Igual que el curs anterior, el programa torna a comptar amb la col·laboració regular dels i les alumnes de 2n de Batxillerat Artístic del nostre institut, que s’encarrega d’il·lustrar les científiques de les quals es van parlant. Tornem a assumir aquest repte amb empenta i il·lusió, sota la guia de la professora Mili Esono.

La primera científica d’aquest curs ha estat la Margarita Salas(1938-2019). Bioquímica que va descobrir la polimerasa d’ADN.

Tot l’alumnat de 2n de Batxillerat Artístic hi ha contribuït amb il·lustracions. La feina ha estat increïble! Finalment s’han seleccionat per a la seva emissió les de la Laia Nicolàs, el Bernat Garcés, la Nicole Martínez, el Kilian Montufo, l’Omar Fonseca, la Marta Fernández, la Helena Peñalver, la Alondra Arnez, la Daniela Arnez, la Beatriz Ly, la Valeria Agudelo i, de forma especial, la de la Clàudia Guerra, de la qual a més n’hem filmat el procés creatiu.

Aquí podeu accedir al primer programa d’aquest curs 2020-2021

Aquí podeu accedir al segon programa d’aquest curs 2020-2021