Comencem un segon trimestre ben mogudet!

El nostre centre ha estat seleccionat per formar part del “Programa d’intervenció sobre ús saludable d’internet i prevenció del Joc online en Adolescents” dissenyat conjuntament per l’equip de la Unitat de Joc Patològic i altres Addiccions Comportamentals de l’Hospital de Bellvitge i les expertes del Programa eduCAC del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

Aquest programa pretén dotar a les famílies i els professionals de l’àmbit educatiu de la informació i dels recursos necessaris per promocionar un consum saludable de continguts  relacionats amb el joc, així com prevenir les conductes de risc entre els adolescents.

En concret volen aprofundir en conductes que s’han fet molt visibles entre la gent jove els últims anys al voltant de la seva capacitat per tornar-se addictives: els jocs d’atzar, incloent les apostes esportives, i els videojocs.

L’ alumnat de 4t d’ESO seran els protagonistes d’aquest estudi pilot realitzant al llarg de tot el trimestre la unitat didàctica “Què t’hi jugues?” dissenyada per prevenir les addiccions al joc en línia i als videojocs d’una manera ben activa i lúdica.

Aquest matí ja hem posat fil a l’agulla fent la primera sessió d’aquesta unitat didàctica i ha estat tot un èxit!

Som-hi!

Aquí teniu el SITES vinculat al projecte Què t’hi jugues? que les nostres professores, la Mar i l’Elvira, han posat en marxa amb l’alumnat de l’institut. Hi trobareu els objectius, les Unitats Didàctiques, els materials.

Per saber més del projecte Què t’hi jugues?, podeu consultar la notícia del programa eduCAC del Consell Audiovisual de Catalunya, clicant AQUÍ!