El passat 21 de març el nostre institut ha rebut un important reconeixement a la tasca que fem dins de l’àmbit del nostre Batxillerat Cientificotecnològic.

Tres alumnes del nostre centre d’aquesta modalitat, l’Adrián, el Daniel i l’Iván, han estat guardonats en la primera posició dels Premis Franz de Copenhague del Col·legi Professional d’Enginyers de Barcelona (C/. Consell de Cent, 365).

Els Premis Franz de Copenhague són iniciativa de la Comissió d’Ensenyament del Col·legi. Organitzats pel Col·legi d’Enginyers de Barcelona i la GENCAD-UPC (Grup d’Enginy i Creativitat a l’Aula Docent de la Universitat Politècnica de Catalunya), amb la col·laboració d’Enginyers i Cultura Catalana, l’Associació Catalana de Tecnologia i el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa), reconeixen els millors Treballs de Recerca de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGM en els camps de les Ciències i la Tecnologia.


Amb aquest premi la Comissió d’Ensenyament del Col·legi d’Enginyers de Barcelona, vol potenciar i fomentar el coneixement de les ciències i la tecnologia entre l’alumnat i estimular-ne l’ interés per formar-se en aquests àmbits i fer-hi investigació amb rigor, qualitat i profunditat.

Els nostres alumnes van rebre el primer premi pel seu Treball de recerca de 2n de Batxillerat, que porta per títol El futur és a la nostra mà. Tutoritzat per la Cap del nostre Departament de Tecnologia, la Carolina Crespo, s’insereix en l’àmbit de l’Enginyeria Biomèdica i consisteix en el disseny d’una pròtesi de mà que s’activa amb el moviment dels músculs del braç.

Aquí podeu veure l’Adriàn, el Daniel i l’Iván al saló d’actes del Col·legi, en el moment en què, com a finalistes, portaven a terme la defensa pública del seu treball de recerca davant del tribunal.
I aquí els tres estudiants en el moment de recollir el diploma i el premi.
Premi