Aquesta setmana l’alumnat del Batxillerat Artístic, en col·laboració amb l’alumnat del PFI de Pintura del centre, ha enllestit un mural  a la façana del nostre edifici que dona a la coneguda   “Plaça del Pirulo”.
Hi han pintat un mural de grans dimensions que reivindica l’educació com a eina de promoció social i de transformació del món. Al bell mig s’hi  pot llegir la frase de Marjane Satrapi L’educació és una arma de construcció massiva.   Marjane Satrapi és l’ autora de la novel·la gràfica Persèpolis, centrada en la discriminació de les dones a l’Iran, el seu país natal,  un autèntic cant a la força de l’educació. L’alumnat ha fet un gran treball i hi ha sabut copsar l’esperit del nostre centre.
Podeu veure els nostres nois i noies, amb llur  professora Anna Recio  en plena acció al reportatge de TV L’H que s’ha fet ressò de la intervenció.

Una fotografia d’aquest mural serà la portada del llibre L’educació és una arma de construcció massiva. Bones Pràctiques educatives a L’Hospitalet. Agraïm a l’Enric Roldan, editor de l’obra, el seu encàrrec i la confiança que ha demostrat tenir en nosaltres com a comunitat educativa per a tirar-lo endavant.