L’Institut Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat mostra la seva cara més humanitària

Abans de les vacances de Nadal, l’alumnat i els professors de l’institut s’han encomanat d’esperit nadalenc i han dut a terme diverses activitats que els han permès compartir alegria i harmonia entre la comunitat educativa.

En primer lloc, la Comissió de festes ha organitzat una jornada nadalenca que consistia en què cada curs decorés la seva aula, espai on l’alumnat hi passa moltes estones del dia, per fer-la una mica més única, especial i personal. Fins ara, sempre s’havia apostat per organitzar un concurs de decoració, però, aquest curs 2019-2020, hem decidit innovar. Com que Nadal és un període d’alegria i joia, un temps on les emocions, la cooperació i els valors s’han de percebre arreu de cada racó, l’objectiu de la jornada nadalenca d’aquest any ha estat fomentar l’educació emocional i en valors entre l’alumnat i el professorat.

Però, això no és tot: l’AMPA de l’institut també ha col·laborat en la celebració de la darrera festa de l’any, Nadal. Aquest curs 2019-2020, les mares i pares dels i les alumnes han realitzat una decoració nadalenca de centre esplèndida, la qual ha vestit d’alegria i simpatia molts dels nostres dia a dia.

Per acabar voldríem donar les gràcies a tots els participants de la Jornada, però, en especial, als diversos grups de les aules que es mencionen a continuació:

  • 1r d’ESO B, perquè ha sabut fer un disseny nadalenc ecològic i ha esdevingut l’aula més verda.
  • 1r d’ESO B, perquè ha sabut fer un disseny nadalenc ecològic i ha esdevingut l’aula més verda.
  • 1r ESO D, per saber reflectir la cara més simpàtica i alegre de les festes de Nadal.
  • 3r ESO A, per ser la classe més somiadora i haver elaborat un calendari d’Advent ple de bons desitjos per a tot el grup.
  • La SIEI, per ser la més acollidora i convidar-nos a romandre una estona a la llar de foc recreada.
  • 1r Batx A, per esdevenir la més cool, mitjançant una performance d’elements quotidians i nadalencs, els quals van sorprendre d’allò més.

Gràcies a tots/es i Bon principi d’Any!