El passat divendres 1 de març , a l’Institut vam  celebrar una fantàstica festa de Carnestoltes.

De 10.30 a 11.30 hores, l’alumnat va realitzar tota una sèrie de tallers carnavalescs, com per exemple: ball, karaoke, disseny de màscares, teatre, futbol o bàsquet que van ser dinamitzats per alguns alumnes de 2n de batxillerat del centre amb l’objectiu de fomentar  valors com l’amistat, la companyonia i el respecte. Després d’acabar els tallers, d’11.30 a 12.00 hores, alumnat i professorat  vam tenir temps de disfressar-nos per preparar la gran rua.

A les 12.15 hores, aproximadament, va començar  la rua de Carnestoltes. Els i les alumnes van ballar i desfilar amb les seves disfresses carnavalesques; durant aquella estona vam tenir l’oportunitat de conviure amb alguns malèfics de Disney, soldats, hippies, homes i dones prehistòriques  i personatges procedents de serials televisius com la Casa de Papel, entre altres. El nostre disjockei  va amenitzar la jornada amb ritmes com “Macarena” de l’alumnat de 1r d’ESO, fins a la cançó  “Sugar, sugar” que van ballar els alumnes de 2n de Batxillerat amb la seva tutora.

La gresca i la disbauxa van ser presents durant tot l’acte, com testimonien les fotografies que acompanyen aquest escrit.

I per últim, cal donar les gràcies a tots els que van fer que aquell dia fos especial, perquè els moments alegres i divertits són els que es recorden al llarg dels anys.