El 28 d’octubre hem rebut la visita de l’alcaldessa, la Núria Marín, que ha volgut conèixer de primera mà els avenços del nostre Tàndem amb l’IDIBELL (l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge), finançat per l’administració municipal .

I és que, enguany, encetem ja, amb molta il·lusió i empenta, el quart curs de Tàndem a la nostra comunitat educativa; així que hem pogut transmetre-li, des de l’experiència acumulada i el camí recorregut plegats, la valoració ben positiva que en fem, tant des de l’institut com des del centre de recerca.

Des del Tàndem impulsem  l’assoliment de la competència científica, la   comunicativa i l’artística del nostre alumnat,  amb projectes de ciència, la publicació d’una revista científica  i la confecció, amb el suport del Batxillerat Artístic, d’obres artístiques inspirades en els aprenentatges científics adquirits. El Tàndem és també una clara aposta per impulsar vocacions científiques entre l’alumnat.

La Núria ha entrat a la classe de 3r d’ESO, el grup que, aquest curs, s’encarregarà de publicar el número 3 de la revista del Tàndem, Life & Science en què donem a conèixer els projectes i les activitats que duem a terme amb la col·laboració estreta dels doctors i doctores de l’IDIBELL.

Ha estat una bona estona parlant amb els nois i noies de 3r. Han parlat del Tàndem, de com el viuen els i les alumnes, de la visita recent que han fet al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, de com encaren el repte de la revista -que aquest curs han de liderar-, de com participarà l’institut a la jornada de Portes Obertes de l’IDIBELL del proper 16 de novembre, etc.

També hi ha hagut moments per a la memòria, ja que la Núria és antiga alumna del nostre institut, va fer el Batxillerat a les nostres aules i se n’endugué, pel que ha dit, un grapat d’experiències, d’aprenentatges i de bons records, que ha volgut compartir amb nosaltres.

Cliqueu aquí per veure la notícia i conèixer més el programa Tàndem:

I aquí si voleu visionar el reportatge que ha fet de la visita TV L’Hospitalet (minut 6:14).

Gràcies, Núria, per la teva visita.
Pedalant junts per la ciència, l’èxit escolar i la coeducació. L’IDIBELL i l’INS Bellvitge, seguim pedalant!