Aquest curs estrenem la matèria de Biomedicina a l’itinerari de Batxillerat científic. La biomedicina és una disciplina que estudia els aspectes biològics de la medicina, així com les malalties que poden afectar el cos humà. D’aquesta manera, treballaran temes tan interessants com la sang, el sistema nerviós, el sistema immunitari o el càncer.

I quina millor manera d’aprendre biomedicina que apropant el nostre alumnat a la realitat d’un centre de recerca biomèdica com l’IDIBELL? Tenim la sort de què el nostre tàndem educatiu ens ho permet i nosaltres ho volem aprofitar!

Per aquest motiu, al llarg del curs, l’alumnat d’aquesta matèria podrà gaudir de petites visites i tallers a les instal·lacions de l’IDIBELL on els investigadors i investigadores els mostraran diferents vessant del món de la recerca.

Aquest trimestre ja han pogut visitar les instal·lacions de la planta pilot de farmacologia de la Universitat de Barcelona i han vist en funcionament un citòmetre de flux, un aparell que permet diferenciar i comptar les cèl·lules d’un teixit.

Estem acabant el primer trimestre, però encara queda molt curs amb altres activitats ben interessants que ens ajudaran a aprofundir en el món de la biomedicina gràcies a l’IDIBELL