Aquest curs ens felicitem d’iniciar una nova línia de Treballs de recerca de Batxillerat, cotutoritzats amb investigadors o investigadores de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), centre de recerca científica amb què el nostre institut fa Tàndem educatiu des de fa més de dos cursos.
El dimarts 14 de maig, la Karen, el Víctor, l’Aaron i el Víctor C., alumnes de 1r de batxillerat, vam anar a l’IDIBELL, a conversar amb el Joan Duran, el nostre referent dins del Tàndem, i el Pep Freixanet, per tal de fer una primera presa de contacte i parlar dels temes dels nostre treballs i possibles cotutors.
El Víctor i l’Aaron, des del Batxillerat Artístic (Cultura audiovisual), faran un documental sobre el dia a dia en un centre de recerca com és l’Idibell. El Víctor C. vol fer el seu TR sobre el Biobanc, el banc de cèl·lules humanes, i la Karen investigarà sobre alimentació i càncer.
A tots quatre els acompanyaran en la recerca les seves tutores de l’institut Bellvitge i els seus cotutors de l’IDIBELL. Tot un luxe!!

Cootutorització IDIBELL