Com ja us hem explicat en notícies anteriors, aquest any hem estrenat la matèria de Biomedicina amb l’alumnat de 1r de batxillerat de l’itinerari científic. Des de principi de curs, teníem un objectiu ben clar; celebrar el I Congrés U.R.I.B. de Biomedicina el mes de juny a les instal·lacions de l’IDIBELL.

Calia, per tant, dissenyar pòsters científics on plasmar els coneixements que l’alumnat anava adquirint al llarg del curs. Sabíem que un jurat d’estudiants predoctorals de l’IDIBELL serien els nostres jutges. Per tant, calia treballar amb molta rigorositat científica.

                                                               TOT UN REPTE!

Per fi, el passat divendres dia 9 de juny va arribar la tan esperada cita. Cada alumna va defensar davant del jurat un pòster científic. En total concursaven 9 pòsters de diferents temàtiques relacionades amb els blocs de continguts treballats al llarg del curs.

Tot i l’alt nivell de tots els pòsters exposats, el jurat va concloure que les guanyadores havien de ser l’Alba Urzainqui i la Laia Castellà pel seu pòster sobre la malaltia del Parkinson.

Sentir-se part del col·lectiu de científiques i científics de l’IDIBELL per un matí va ser una experiència que ben segur el nostre alumnat no oblidarà!

FOTOGRAFIES