Estem molt contents de la nostra col·laboració amb Nubòtica , la primera acadèmia de robòtica i espai maker de L’Hospitalet.
El primer fruit d’aquesta col·laboració ha estat la incorporació de dos alumnes i un exalumne del centre a l’equip pedagògic de Nubòtica: Pablo Castellón, David Chamizo (2n Batxillerat, futurs enginyers) i José Santiago (quasi enginyer mecànic): “experts” en robòtica i computació física amb Arduino i Raspberry Pi, i en impressió 3D, iniciant-se actualment en l’àmbit dels drons.

El 22 d’octubre vam ser convidats a estrenar el material i les instal·lacions de Nubòtica. L’ocasió va suposar el bateig en robòtica per als 16 alumnes Tecno-Lògics 4ESO, i del Pablo i el David com a professors, tasca de la qual se’n van sortir molt bé.

 

Tot un luxe per a nosaltres poder disposar de 8 robots (4 EV3 i 4 Mbots), 2 professors, ordinadors suficients i potents, aire condicionat i espais preparats per a aquest tipus de treball.
L’objectiu en tots dos casos va ser aconseguir un seguidor de línia. L’èxit dels equips va ser desigual, però ens ho vam passar molt bé i vam sortir molt satisfets, preparats per encetar el repte Tecno-Lògic de 4ESO: entendre el funcionament del nostre entorn artificialment intel·ligent, recreant-lo amb Arduino.

Aquest és l’àlbum de fotos de l’activitat: