Els passats dies 5 i 19 de febrer, els nens i nenes de l’escola La Marina van fer una visita al nostre institut. La jornada forma part del treball de transició entre la Primària i la Secundària que es porta a terme entre els centres públics del barri.

Tal com recull la notícia que li ha dedicat la mateixa escola, els nens i nenes de l’escola La Marina van fer un recorregut per les instal·lacions del nostre centre. També van tenir temps per poder parlar  amb l’alumnat actual de l’institut, intercanviar-hi impressions i neguits; posar cara a alguns professors, i, en definitiva, el que és més important, veure’ns, a l’institut  i a la seva comunitat educativa (alumnat, professorat i PAS), en acció, amb el desplegament dia a dia del nostre projecte educatiu. La jornada es va tancar amb un taller impartit per professorat i alumnat  del nostre centre. Durant el taller, a partir de la intercomprensió lingüística i d’ús dels aprenentatges en situacions de la vida real (Learning by doing), els nostres visitants varen aprendre una mica de francès, la segona llengua de l’institut, i, fins i tot, d’italià.

Hem de dir que tots i totes van estar molt atents. Van seguir molt bé les diferents activitats i reptes que l’equip docent de l’institut els tenia preparats i que buscaven mantenir la capacitat d’atenció i d’interrelació i deducció de conceptes de l’alumnat.

Podeu veure la notícia i fotos de la jornada, clicant AQUÍ a la web de l’escola

Gràcies per la vostra visita!!!