Hola a tots, volem compartir de nou amb vosaltres els nostres treballs d’aquest curs.

En el projecte d’aquest curs hem establert una comunicació amb l’institut Montserrat de Madrid, del barri d’Orcasitas. Aquest barri és molt semblant al nostre tant pel seu origen com per la seva trajectòria de lluita veïnal per aconseguir millores en els seus serveis.

Ja hem començat a filmar plans i muntar-los, els anomenem Diari dels espais i Tràvelings.

Els trobareu penjats al bloc entre els treballs dels altres instituts que participen del projecte de Documentals de Cinema en curs, així com les cartes que ens hem enviat. Ja en tenim 11!!!

Aquesta relació, podria acabar derivant en un possible intercanvi, per muntar entre els alumnes dels dos instituts un documental en que es vegin les correspondències entre els dos barris.

Ja veurem…

Si aneu entrant al bloc, anireu veient la feina que anem fent.

Ens agradaria que fèssiu comentaris en relació al nostre treball.

També admetem la vostra col·laboració
Gràcies

Cinema en curs són tallers de cinema per a nens i joves d’escoles i instituts públics de Catalunya. De la mà de persones vinculades al món del cinema (realitzadors, guionistes, directors de fotografia, muntadors, etc.), al llarg de tot un curs, i dins l’horari escolar, els alumnes s’apropen al cinema, tant a partir del visionat de pel·lícules com de la pràctica creativa. El nostre centre ha participat des del curs 2007-2008