Aquest curs s’està acabant… i per això volem passar les últimes classes de Biologia d’una manera ben divertida; hem anat al parc infantil del costat de l’institut  amb l’alumnat de 3r  d’ESO per donar voltes amb el carrusel!

No! No ens hem tornat bojos,…

Gràcies al Tàndem amb l’IDIBELL els i les nostres alumnes han tingut la sort de poder saber què és i com funciona el sistema vestibular del nostre cos (o, com es coneix popularment, el sentit de l’equilibri) gràcies a les explicacions d’un expert en la matèria, el  Dr. Jordi Llorens.

El Dr. Jordi Llorens els ho ha explicat pas per pas en un nou vídeo del Laboratori de la URIB, la Unitat de Recerca de l’Institut Bellvitge, associada a l’IDIBELL.

EL DR. JORDI LLORENS EN EXPLICA EN AQUEST VÍDEO EL SENTIT DE L’EQUILIBRI
Però, com a bones científiques i científics de la URIB (Unitat de Recerca de l’Institut Bellvitge), els nois i noies no s’han volgut quedar només amb la teoria i han volgut posar en pràctica i experimentar en  funcionament el sistema vestibular.

 I quin lloc millor que un parc infantil per fer-ho?!

L’experiència ha resultat molt enriquidora i divertida. Ara només queda estudiar els resultats de l’experimentació i treure’n unes bones conclusions. L’aprenentatge serà sens dubte molt significatiu.

Jugar i aprendre ciència a la vegada sembla bona idea!