Un any més, gràcies al programa educatiu Fem Tàndem, promogut per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, quatre alumnes de 1r de batxillerat del nostre institut han gaudit d’una estada d’una setmana als laboratoris de l’IDIBELL. Aquesta experiència els ha permès dur a terme la part experimental del seu treball de recerca (TR) amb el suport d’experts i expertes en recerca biomèdica.

Durant la seva estada, l’alumnat ha estat guiat per investigadors de prestigi, millorant significativament la qualitat dels seus treballs de recerca en l’àmbit experimental. Aquest curs, un dels grups ha tingut l’oportunitat de centrar el seu TR en l’estudi del Parkinson, sota la supervisió del grup de recerca liderat per la Dra. Antonella Consiglio. L’altre grup ha treballat amb l’equip del Dr. Andrés Méndez Lucas, experimentant amb cèl·lules canceroses per entendre millor el seu metabolisme i nutrició.

Aquest enriquidor projecte ha estat recollit en un reportatge del telenotícies de la televisió pública de l’Hospitalet, destacant la nostra col·laboració amb l’IDIBELL, i remarcant la importància de la formació científica de les i els nostres joves.

Aquí us deixem la notícia perquè la gaudiu tant com nosaltres!