L’Ariel, la Blanca, el Carlos Alberto, l’Elisabeth, l’Héctor, l’Isaac, l’Iván, el Jinkai, la Lucía, la Noa, el Nuno i el Wesley, en total 12 alumnes, han presentat candidatura al Consell Escolar 2021.

Ens diuen que ho fan per conduir situacions, per ajudar el professorat, per solucionar problemes dialogant, per prendre decisions serioses i que no tot recaigui en els professors, per tenir l’opinió de l’alumnat sempre en ment, per fer d’aquest institut un lloc millor, per afavorir a tothom, per garantir el benestar de l’alumnat, per viure aquesta experiència, per tenir la responsabilitat, per donar el millor de mi ,…

Aquí us deixem les seves presentacions:

Em presento com a candidat del consell escolar perquè soc una persona que sap organitzar-se i conduir moltes situacions com aquesta.

Em presento perquè, encara que soc una persona molt empàtica, també prenc decisions sense importar qui m’ho digui (si és un company proper, algú que no conec), que puc donar ajut al professorat amb les aportacions de tothom i solucionar problemes dialogant, que hi ha moltes coses normalitzades i s’han de prendre seriosament i no sempre amb violència.

Em presento a conseller escolar de l’institut Bellvitge per intentar ajudar-vos a tots i a totes a tenir uns estudis més agradables. Si em voteu us ajudaré en tot el que estigui en la meva mà i en la dels altres consellers que
surtin. Em podreu proposar sortides, tallers, etc. I jo faré el que pugui per complair-vos. Espero i desitjo que voteu al que creieu que és millor per a aquest institut i per a vosaltres.

La principal raó que he escollit presentar-me al Consell Escolar és perquè crec que aquest institut necessita persones que sàpiguen prendre decisions serioses i no tot recaigui sobre els professors. També que millorin el rendiment educatiu dels alumnes i sobretot que ho passin bé, ja que els alumnes són els que importen.

Soc una persona que sap prendre decisions, sap aconsellar a altres persones i sobretot sap veure el que està malament i arregar-lo. Per tant, voldria guanyar aquestes eleccions i fer d’aquest institut un lloc millor i prendre les decisions que calguin.

Em vaig presentar perquè com alumne algú necessita lluitar per als drets dels altres alumnes;per això em vaig presentar. Jo crec que m’han de votar perquè jo intentaré amb totes les meves forces lluitar per als drets dels alumnes.

Em presento com a candidat al Consell Escolar perquè crec que podria exercir el càrrec amb molta responsabilitat. M’hauríeu de votar perquè sé prendre decisions que afavoreixen a tothom amb facilitat.
Moltes Gràcies.

M’he presentat com a candidata perquè m’agradaria viure aquesta experiència i tenir la responsabilitat de millorar l’àmbit estudiantil Crec que m’haurien de votar perquè estic segura que donaria el millor esforç i que tendria la suficient disciplina de fer les coses.

Em presento com a candidata del consell escolar perquè trobo interessant aquesta iniciativa de l’institut i considero que és una gran responsabilitat degut a la funció del Consell. Crec que sóc una bona opció per al consell perquè tractaria de garantir el benestar de l’alumnat, i tenir l’opinió d’aquest sempre en ment en les decisions que prengui. Estaria orgullosa sabent que puc representar a l’alumnat de l’Institut i per això, donaria el millor de mi per assegurar-me que sempre faig el millor per als alumnes.

Com a centre, orgullosos de l’ALTA IMPLICACIÓ demostrada pel nostre alumnat en aquesta convocatòria. LA UNIÓ FA LA FORÇA!

Enhorabona! I sort a tots els candidats i totes les candidates!