Els i les alumnes de 1r d’ESO del curs 2022-23 han participat per primera vegada en un Camp d’Aprenentatge, estada que enguany ha rebut finançament dels Fons NextGeneration de la Unió Europea. Durant tres dies han portat a terme la situació d’aprenentatge anomenada “Viure entre volcans: un risc o una oportunitat?”.

El primer dia va ser esplèndid, van visitar Castellfollit de la Roca i el museu Espai Cràter. També van pujar al volcà Montsacopa, on van gaudir de les vistes d’Olot.
L’endemà, en un entorn magnífic, van descobrir les colades de lava del volcà Croscat, es van atipar al restaurant Can Xel i es van endinsar al bosc de La Fageda!
El darrer dia, van passejar per l’idíl·lic paratge de la Moixina, on van conèixer la flora i fauna de la zona, observant insectes, escoltant ocells i detectant plantes aquàtiques. També van descobrir què es necessitava antigament per a fabricar les indianes (peces de roba amb estampats) i per què aquest era un lloc tan especial per a fer-ho.

Quin goig veure l’alumnat gaudir de la natura! Tot i que alguns  i algunes alumnes ens han demanat quedar-se a viure a la Garrotxa, hauran d’esperar al Camp d’Aprenentatge del curs vinent per tenir una experiència similar.

Aquí podeu veure un petit reportatge de les vivències i experiències dels nostres nois i noies a terres olotines. Feu clic
“Finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de recuperació, transformació i resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU”