Els alumnes de primer curs de batxillerat de l’Institut Bellvitge han viscut una immersió cultural i lingüística en la vibrant ciutat de Londres. Aquesta experiència educativa, que ha durat quatre dies, ha ofert als estudiants una oportunitat única per explorar la història, la cultura i la vida quotidiana anglesa, tot allotjant-se en famílies locals.

El viatge està organitzat pel Departament de Llengües Estrangeres amb l’objectiu de millorar les habilitats lingüístiques de l’alumnat mentre experimenten la cultura britànica de primera mà. Durant la seva estada a Londres, l’alumnat participa en un programa intensiu que inclou visites a llocs d’interès històric, museus  i la immersió en la vida familiar anglesa. Aquesta experiència permet a l’alumnat no només practicar l’anglès en un entorn autèntic, sinó també aprendre sobre la vida quotidiana i les tradicions de les famílies britàniques.

Durant el dia, els estudiants visiten llocs emblemàtics de Londres, com el Palau de Buckingham, el Natural History Museum i el famós London Eye. A la nit els alumnes tornen a les seves famílies d’acollida, on poden gaudir de la cuina local i continuar practicant l’anglès en un ambient relaxat i amistós. 

En resum, el viatge cultural i lingüístic a Londres amb estada en famílies ha estat una experiència enriquidora i memorable per als alumnes de primer curs de batxillerat que els ha permès créixer tant a nivell personal com acadèmic mentre descobreixen el món a través de nous ulls.

GALERIA D’IMATGES

Us compartim el Travel Blog que l’alumnat ha escrit durant el viatge explicant les seves experiències.

TRAVEL BLOG