Aquest curs l’alumnat de 3r d’ESO ha assistit al Taller testimonial sobre bullying LGTBI- fòbic. La primera presentació es va fer al mes de gener i la segona el passat dijous 25 de maig.

El taller ha estat impartit per Rogelio Rubiño. És el creador del Projecte Dofí, que té com a objectiu visibilitzar i contribuir a la presa de consciència sobre els efectes que l’assetjament té sobre les nenes i els nens que el pateixen per qualsevol motiu, en especial per la seva orientació sexual o identitat de gènere.

Un dels aspectes més importants d’aquesta activitat és que el Rogelio ens parla des de la seva experiència personal, la qual cosa ofereix a l’alumnat informació de primera mà sobre com detectar l’assetjament, com combatre’l entre tots i totes i, no menys important, ens mostra amb esperança com superar-lo amb l’ajuda de les persones que ens envolten per viure una vida alegre i plena, tal com ell ha fet.

Des del nostre centre, volem agrair al Rogelio Rubiño i a la Regidoria de Govern d’Igualtat de l’ajuntament de L’Hospitalet la realització d’aquest taller.