El darrer trimestre els i les alumnes de 1rESO del INS Bellvitge han treballat de forma cooperativa al projecte “Som periodistes”. Impulsat des de diverses àrees i matèries del nivell, l’objectiu del projecte era crear un testimoni del seu pas del col·legi a l’institut per portar-se per sempre aquest record.

En primer lloc, es va crear una revista digital, somibellvitge.wordpress.com, que constitueix un recull de les diverses experiències que han viscut al llarg del curs. Engrescats per l’èxit i la motivació, es va agrupar als alumnes en tres grups, marketing, disseny i il·lustració, per poder publicar la revista en paper, la qual cosa es va aconseguir gràcies a l’inestimable ajut del centre, però també a les idees per recaptar diners dels nostres alumnes, i així com per la venda al cost d’1€ que s’ha fet els darrers dies del curs.

L’equip docent que ha participat a aquest projecte no pot més que mostrar la seva satisfacció pel resultat final i per l’actitud positiva que han tingut els i les alumnes.

 

Aquí teniu un vídeo on es veu com van treballar els alumnes

 

Si no heu pogut comprar la revista en paper la podeu consultar  aquí mateix