Per fi aquest any hem pogut recuperar la celebració presencial de la diada de Sant Jordi a l’Institut Bellvitge. Hem aprofitat el centenari del naixement de José Hierro del Real i de Gabriel Ferrater i Soler, així la recent pèrdua d’en Pau Riba i Romeva, per utilitzar com a fil conductor d’aquesta diada el valor de la quotidianitat en els nostres escrits. Hem gaudit de la lectura d’aquells textos amb què l’alumnat de l’institut ha volgut expressar, a través de la paraula com a protagonista, tots els pensaments i emocions que els ha generat aquest element quotidià (una finestra, un rellotge, un mòbil…). Felicitats a totes i tots les premiades, així com a les companyes i companys dels diferents departaments de Llengües de l’Institut per la feina tan bona que heu realitzat.

Volem agrair sincerament el suport que hem rebut de l’ @ampa.insbellvitge així com de l’ @idibell_cat per la seva col·laboració en forma de llibres i roses.

 

  

  

  

 

  

 

La jornada va estar dividia en dues parts: una primera on l’alumnat de Batxillerat i 4t de l’ESO va participar de forma directa rebent els premis literaris, tant en català, com en castellà i anglès, i una segona en la qual hi va participar l’alumnat de 1r a 3r de l’ESO.

Bona diada de Sant Jordi a tothom!