acteStJordi2009Un any més vam anar al Club Infantil i Juvenil Bellvitge. Vam haver de fer dues tandes, però tots dos cops l’acte va consistir en:

Representació teatral: Ombres xinesques. Adaptació de l’Odissea d’Homer (activitat que parteix dels alumnes de 1r B Batx. artístic, amb fons musical fet per alguns alumnes de diferents cursos d’ESO i lectura del text per part d’alumnes de 1r A BAT)

Cal agrair tots els col·laboradors i llurs professores la feina realitzada. Tots vam gaudir molt de l’espectacle. Aquí podeu veure algunes imatges.

Presentació de l’obra del professor d’anglès Manel Guitart, Les orelles de l’elefant, guanyadora del Premi Joaquim Ruyra en la 45ª edició del Premis Literaris Recull.

En Manel ens va llegir una mena de pregó que ens va fer venir ganes de llegir el llibre tot d’una. [Els que no hi vau anar o el vulgueu recordar podeu llegir-lo fent clic aquí ]

Verónica Quiroz, alumna de 3r A ESO va llegir el poema Sant Jordi, escrit pel seu pare, Mágdalo Quiroz López, llicenciat en Ciències de la Comunicació i poeta vocacional. Molt interessat a conèixer la cultura dels Països Catalans, dedica els seus poemes a les festes tradicionals i els símbols de Catalunya.

Tot seguit es va procedir al lliurament de Premis Sant Jordi i lectura d’alguns dels treballs guardonats, que podeu llegir fent un simple clic:

LLENGUA CATALANA:

LLENGUA CASTELLANA:

MATEMÀTIQUES (Pels resultats obtinguts a les proves Cangur)

  • 4t ESO. Adrián Mejía Valdez.

MEDIACIÓ: (Pels còmics que van dibuixar).