Premis 2013. Felicitats!!!!

Dijous al vespre a Lleida, el Castell del Rei al Turó de la Seu Vella, va acollir la gala d’entrega de la setena edició dels Premis Llanterna Digital 2013 de curtmetratges en català i en occità.

Els premis Llanterna volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità a través de la creació de curtmetratges. Aquests premis van dirigits a tots els membres de les comunitats lingüístiques catalana i occitana d’arreu del món en tres categories diferents: una primera dirigida a centres d’educació primària i secundària, una segona a membres de la comunitat universitària i una tercera oberta a tothom.

Els guanyadors en la categoria de centres d’educació secundària van ser uns alumnes de batxillerat del nostre institut. La llengua és cultura de Diana Oviedo i Michelle Garzón i la presó de les paraules de Marcos González i Eric Cañas van aconseguir el primer premi ex aequo.

L’acte va comptar amb la presència de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i del crític de cinema, Àlex Gorina, president d’honor del jurat.

Abans de l’entrega de premis vam tenir la sort de poder visitar la Seu Vella amb una magnífica guia.

Felicitats a tots els participants, alumnes de cultura audiovisual. Tots els vídeos tenen un nivell força alt. Gràcies també als alumnes que van venir a Lleida a l’entrega de premis.

Si voleu veure els vídeos que es van presentar feu clic aquíL_digitals_premis_2013_04L_digitals_premis_2013_01L_digitals_premis_2013_02