Una de les accions mediambientals de què estem més orgullosos al centre és la de la reutilització de llibres:

Per st. Jordi el Consell Verd organitza la fira del llibre usat: els professors i els alumnes portem llibres que ja hem llegit per donar-los una segona vida venent-los a un preu simbòlic. L’objectiu no és guanyar diners sinó conscienciar-nos de la importància de la reutilització i poder beneficiar-nos d’allò que als altres ja no els fa servei.
La gent del carrer ens felicita per la iniciativa, i hem de dir que tenim bastant èxit 🙂

Al vídeo, realitzat amb motiu del 10è aniversari de l’Agenda 21 Escolar de L’H, a la qual pertanyem, podeu veure la nostra recreació del procés de recepció de llibres, muntatge de la paradeta al carrer i venda de llibres per st. Jordi:

Però aquesta només és una de les accions de reutilització de llibres al centre:

Gràcies a l’AMPA a hores d’ara tots els llibres de text de l’ESO pertanyen al projecte de reutilització. Els alumnes els cuiden perquè saben que són de préstec i que a final de curs els han de retornar. Les famílies estalvien uns diners, i els llibres són útils durant almenys 4 cursos.

Quant al Batxillerat, El Consell Verd i l’AMPA vam començar organitzant un mercat en el qual els alumnes venien els seus llibres de text usats. A hores d’ara, tot i que el mercat es continua organitzant, cada any hi ha més alumnes de 4t d’ESO que compren directament els llibres als de 2n de Batxillerat.