El passat dijous 16 de maig va tenir lloc la Trobada de la XAJI 2024, a la qual el nostre centre va participar per primera vegada. L’alumnat que forma part de la XAJI (Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat) va gaudir d’un matí de celebració amb estudiants de Cornellà de Llobregat, Masquefa, Sant Adrià del Besòs i del districte de Sant Martí de Barcelona, així com un grup de representants de Portugal.

Més de 200 alumnes de 1r a 4t d’ESO es van reunir al Prat de Llobregat sota el lema “Seguim bategant pel feminisme interseccional i l’educació transformadora”. Vam viure una jornada participativa a l’Auditori Fundesplai i al Parc Nou, on vam gaudir d’activitats de reflexió, de jocs i fins i tot… de la pluja!

Aquesta trobada ens ha permès fer xarxa i conèixer altres joves que participen en aquest projecte i es preparen per ser referents per la igualtat de gènere i la prevenció de les violències de gènere. Per aquesta raó, des del nostre centre volem manifestar el nostre agraïment a totes les persones i entitats que han treballat per organitzar aquest esdeveniment, molt especialment a la Plataforma unitària contra les violències de gènere, impulsora de la XAJI.