Un any més , el passat dilluns 3 de juny vam tornar a celebrar la mostra musical a la sala d’actes del Centre Cultural Bellvitge. Ja anem per la onzena edició i podem dir que la qualitat de les propostes ha estat d’allò més satisfactòria. Com sempre s’han fet dues sessions, una al matí i una altra a la tarda.

Un cop més la Dolors Busquets, la nostra professora de música, ha aconseguit portar endavant la Mostra Musical, amb la col·laboració com a presentadors de la Gisela Moreno i la Carla Gil.

 

 

 

 

 

La Isona González i la Patrícia Berdala van ballar la cançó “Where have you been” de Rihanna.

 

La Julia Valero i la Mercè Amaro ho van fer amb la peça”Bang bang” d’Ariadna Grande.

El grup de flauta de 2n d’ESO va interpretar “Gravity Falls” de Brad Breek i “Els colors del vent” d’Alan Menken, amb l’acompanyament al piano de la Dolors.

El Marc Bermejo va interpretar al piano “Para Elisa” de Ludwig van Beethoven.

El grup de teatre de 4t d’ESO Màscares ens va deleitar amb la seva improvització al so de “Fuga a 3 Soggetti” The Art Of Fugue, BWV 1080 de J.S. Bach.

L’Anjola Iñaolaji va interpretar al piano i cantar “He’s able” de Deitrik Haddon.

El Jorge Moreno va tocar al piano la coneguda peça de “Joc de Trons” de Ramin Djawadi 

El Yu Chen també va fer de pianista amb “Beyond the rainbows” de Reo Na.

La Rachel García va cantar “Without me” de Halsey.

L’Estefano Toma ens va permetre conèixer una melodia moldava a la flauta.

La Valeria Arriaga va fer la seva particular versió del famós tema “Halo” de Beyonce a cappella.

I el Souleimane va fer el mateix amb“Share the world”. 

El Pol Vela a la guitarra acústica i la Maria González a la guitarra i veu van interpretar “Romeo y Julieta” d’El niño de la hipoteca i La Flaca” de Jarabe de Palo.

El grup de rock creat per a la ocasió i format per la Maria González (veu i guitarra), la Milena Vera (bateria), el David Martín i la Raquel Altisen (baix) van interpretar Price tag”  de Jessie J, Creep” de Radiohead i Should I Stay or Should I go” de The Clash.

 

L’acte va finalitzar amb la projecció del vídeo del Mario Sánchez, realitzat per al seu treball de recerca,  i de la  peça audiovisual de la cançó Ponts de Neu del grup Avstral que els i les alumnes de 1r de Batxillerat Artístic han creat dins del projecte Cinema en Curs.

Felicitats a tots els i les participants!