Els i les alumnes de 2n d’ESO vam rebre, dilluns 18 de gener, la visita de l’escriptor JORDI ORTIZ Té una obra molt àmplia que abasta tota mena de gèneres i s’adreça a públics ben diferents ja que ha escrit per a infants, adolescents i adults. Ha rebut nombrosos guardons. Si volem conèixer una mica millor la seva obra podem visitar el seu BLOG i el seu lloc WEB.

Una de les seves darreres novel·les, DOBLE IDENTITAT, ha estat guanyadora del 45è premi Ciutat d’Olot de novel·la juvenil.

Nosaltres havíem llegit el relat de la selenita  ELÀDIA ESMÍRNIA  que trobem  en  una de les seves primeres novel·les, NIGRA.

L’autor ens va parlar sobre la ciència-ficció i les dificultats que comporta la seva professió. Va respondre molt amablement totes les nostres preguntes  i també va signar els treballs que alguns de nosaltres havíem fet sobre els molts premis que han rebut les seves obres en molts indrets.

Jordi Ortiz- MarisaNens Jordi OrtizLes professores han valorat molt positivament el comportament dels nois i noies durant la xerrada.

logoAquesta activitat va ser possible gràcies al programa AUTORS A LES AULES  del DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA