La setmana passada, l’alumne de 2on d’ESO Juanlu Pérez va dur a terme una interessant activitat que consistia en l’elaboració d’un Graffiti a l’hort del nostre institut.

Sabedors de les habilitats artístiques que té aquest alumne, el Departament d’Orientació li proposà aquesta activitat per tal d’animar-lo i fer-li veure que amb els seus coneixements i amb el seu treball i esforç pot ajudar al Centre a fer un atractiu projecte.

L’activitat va tenir tres fases:

  1. Elaboració d’un power point amb el qual Juanlu explicà als alumnes de la USEE què és un Graffiti. Una mica d‘història i diferents tipus de tècniques i idees sobre quina frase (peça) posar a la paret de l’hort.
  2. Material necessari per a dur a terme l’activitat, elaboració d’un pressupost i visionat d’un vídeo per tal de veure com ens podem organitzar a l’hora de pintar.
  3. Posada en pràctica del Graffiti.

Des del Departament d’Orientació valorem molt positivament aquesta activitat i li donem les gràcies a Juanlu, a tots els alumnes de la USEE (aula 18) i les professores pel seu treball.

Us deixem la Galeria d’imatges completa on es pot veure el desenvolupament del projecte, esperem els vostres comentaris!!