Divendres 25 de maig va tenir lloc a l’institut l’acte de comiat d’una nova promoció d’alumnes de Batxillerat que han acabat els seus estudis amb nosaltres.

Els desitgem a  tots i totes molts èxits en les seves vides  futures. Esperem haver-los sabut acompanyar i que aquests anys de pas per l’institut els  hagin servit per aprendre que tot s’aconsegueix amb esforç, tenacitat, dedicació i rigor.  Ens agradaria  us  hàgiu  sentit  acollits i valorats. Considereu aquesta la vostra casa i  torneu- hi  per fer-nos partícips dels vostres nous mons i  confidents dels vostres futurs èxits.

A l’emotiva cerimònia de comiat vam estar acompanyats per familiars i amics dels graduats i també professorat,  tant actual com de cursos anteriors que ja no són a l’institut. Vam veure també molts antics alumnes. Moltíssimes gràcies a tots per compartir aquests moments de felicitat. Com  institució volem dispensar un reconeixement especial als pares i mares  per la confiança dipositada en el nostre centre.

Les fotografies que encapçalen aquesta entrada són només un petit tast de les moltes que es van fer,  tot esperant d’afegir-ne més.

En aquest enllaç, finalment, teniu la resta de fotografies de la cerimònia de comiat.
Si voleu fer-ne alguna impressió, aneu a aquest enllaç